Ξεθάμπωμα φαναριών αυτοκινήτου 

Τα φώτα του αυτοκινήτου αποτελούν ένα από τα σημαντικότερα εξαρτήματα καθώς παρέχουν τόσο στο οδηγό όσο και στους συνεπιβάτες και λοιπούς χρήστες του δρόμου ασφάλεια. Είναι σημαντικό κατά την χρήση του δρόμου να μπορούμε να βλέπουμε καλά αλλά και να μας βλέπουν. 

Τα νέα αυτοκίνητα φέρουν προβολής από πλαστικό με αποτέλεσμα κατά το πέρασμα του χρόνου, τις περιβαλλοντικές συνθήκες, τον ήλιο, τη βροχή, τη σκόνη, την οξείδωση να παρουσιάζουν φθορές και να θαμπώνουν με αποτέλεσμα να μειώνεται η φωτεινότητα των προβολέων πράγμα το οποίο προκαλεί κόπωση στον οδηγό και να ενοχλεί τόσο τους απέναντι οδηγούς όσο και τους πεζούς. 

Σε πολλές περιπτώσεις λόγος πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων με θανατηφόρες συγκρούσεις και με θύματα πεζούς οφείλονται στην κόπωση των οδηγών από χαμηλή ορατότητα λόγο μη σωστής συντήρησης των προβολέων.  

Συνεπώς είναι υψίστης σημασίας η συντήρηση και η σωστή διατήρηση σε άριστη κατάσταση των προβολέων φωτισμού του αυτοκινήτου μας έτσι ώστε να διασφαλίζουμε την ασφάλεια και την άνεση μας κατά την οδήγηση. 

 

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΑΝΑΡΙΩΝ 

Στην AUTO-GP διαθέτουμε έμπειρο προσωπικό, εξειδικευμένα μηχανήματα, άριστης ποιότητας τεχνικές και προϊόντα για την επαναφορά των προβολέων του οχήματος σας στην αρχική τους κατάσταση με αποτέλεσμα την αποφυγή της αντικατάστασης τους με καινούρια καθώς αυτό αποτελεί μια κοστοβώρα διαδικασία.