Η autopaint-GP αναλαμβάνει να επιδιορθώσει από την πιο μικρή υλική ζημιά, μέχρι την πιο μεγάλη, στο δικό σας αυτοκίνητο ανεξαρτήτου μάρκας ή μοντέλου. Ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός και οι υπηρεσίες των άρτια καταρτισμένων και έμπειρων τεχνικών μας εγγυώνται κορυφαία ποιότητα στον τομέα φανοποιείας & ευθυγράμμισης αμαξωμάτων.

Όλες οι υπηρεσίες φανοποιείας ακολουθούν τις Ευρωπαϊκές Προδιαγραφές ώστε να εξασφαλίζεται το άψογο αισθητικό αποτέλεσμα με την τέλεια αποκατάσταση, η ασφάλεια με την άριστη λειτουργία σε όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής του αυτοκινήτου σας και η αξία μεταπώλησης του αυτοκινήτου σας.

 

Βασικές Υπηρεσίες που προσφέρουμε περιλαμβάνουν:

  • Διεκπεραιώσεις με Ασφαλιστικές εταιρίες: αναλαμβάνουμε εμείς την επισκευή του αυτοκίνητου σας, όπως επίσης και τον διακανονισμό αποζημιώσεων μέσω της ασφαλιστικής εταιρείας χωρίς καμιά δική σας επιβάρυνση.
  • Παροχή οχήματος εξυπηρέτησης πελατών μέχρι την ολοκλήρωση της επισκευής χωρίς καμιά οικονομική επιβάρυνση.
  • Παροχή οδικής βοηθείας όλο το 24ωρο και μεταφορά στο χώρο μας εντελώς δωρεάν
  • Φύλαξη των προσωπικών σας αντικειμένων που βρίσκονται στο όχημα( σε ατομικό ντουλάπι) μέχρι την ολοκλήρωση της επισκευής του.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

– Βαφή οροφής ή καπό από 95 ευρώ

– Βαφή φτερού από 60 ευρώ

– Βαφή προφυλακτήρα από 65 ευρώ

– Βαφή πλαϊνών κομματιών από 60 ευρώ

– Τοπικές βαφές από γρατζουνιές από 25 ευρώ

– Ολική βαφή για Smart ματ ή γυαλιστερή από 550 ευρώ

– Ποιοτική βαφή ζαντών υψηλής ποιότητας από 100 ευρώ

– Ξεθάμπωμα φαναριών από 20 ευρώ

* Οι Παραπάνω τιμές μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με το μέγεθος του αυτοκινήτου

Ο οδηγός ενός αυτοκινήτου, εκτίθεται καθημερινά σε κίνηση, στενοούς δρόμους, ακατάλληλα parking, κλπ. Έτσι είναι διαίτερα εύκολο να αποκτήσει μικρογρατζουνιές και βαθουλώματα.στο αμάξωμα. Στηνautopaint-GP επισκευάζουμε γρήγορα και ουσιαστικά τις γρατσουνιές, ανεξαρτήτως βάθους και μήκους. Επιπλέον μπορούμε να αναπαράγουμε τους περισσότερους εργοστασιακούς  κωδικούς χρώματος προσφέροντας έτσι το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

 

Στόχος μας είναι η όσο το δυνατόν οικονομική και ποιοτική εξυπηρέτση σας.